het team


Calcio Italia is al sinds 1992 een begrip in Nederland. Natuurlijk staat daar een erg hecht en sportief team achter die er voor zorgen dat alle winkels worden voorzien van de juiste informatie en leveringen. Wij stellen ons graag aan jullie voor zodat er een beeld is bij de personen die jullie spreken.

 

Dennis Stevens – Mid-mid / Coach

Dennis is sinds juni 2014 de nieuwe licentiehouder van Calcio Italia. Als Dennis in een paar woorden moet worden omschreven zijn dat: jong, ambitieus, passievol, sportmarketeer en innovatief.

Dennis heeft een aantal jaren geleden de opleiding Sportmarketing en Management afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Met succesvolle stages voor een sportmerk in Zuid-Afrika en voor het NOC*NSF in Nederland is hij voor zichzelf begonnen als freelance Sportmarketeer om zo bij veel verschillende bedrijven ervaring op te doen en ze ondersteunen met (sport-)marketing of online communicatie en social media.

Via het opgebouwde netwerk kwam Dennis in contact met Calcio Italia. Een heel erg bekend merk voor hem aangezien hij er zelf al zeker 12 jaar op voetbalt.

 

Karl Pulleman – Spits

Elk team heeft een goede spits nodig, iemand die de ballen er in schiet en de doelpunten maakt. Karl is al meer dan 4 jaar de vaste spits van Calcio Italia. Hij heeft een neusje voor de juiste klanten en weet altijd in overleg met de winkelier het juiste doel te vinden!

Karl heeft erg veel ervaring in de Nederlandse sportmarkt en is voor veel winkels in Nederland een bekend gezicht. Veel winkeliers gebruiken Karl rechtstreeks als contactpersoon en hij is daarom onze vertegenwoordiger naar de klanten.

Hij is zeer betrokken bij het merk en denkt onder andere mee over nieuwe acties en modellen aangezien hij ons luisterend oor in de markt is.

 

Nathalie van Hal – Keepster

Nathalie is onze keepster, de vaste basis die het overzicht houdt over de rest van het team. Nathalie is al sinds 3 jaar de vaste vriendelijke en enthousiaste stem aan de andere kant van de telefoon. 9 van de 10 keer beantwoord zij uw binnenkomende telefoontjes met vragen, bestellingen of andere zaken.

Nathalie heeft een enorme passie voor sport, sportmode, vormgeving en alles wat met voetbal te maken heeft. Zelf voetbalt ze bij CSV Apeldoorn in het eerste dameselftal. U kunt altijd met al uw vragen bij haar terecht of ze weet u naar de juiste persoon door te schakelen.

 

Aart Knoppert – Voorstopper

Aart is voor veel klanten een zeer bekend persoon was hij altijd het aanspreekpunt. Na meer dan 20 jaar betrokken te zijn geweest bij Calcio Italia heeft hij nu een stapje terug gedaan vanwege andere werkzaamheden. Maar hij blijft altijd beschikbaar voor vragen, hulp en om zijn ervaring te delen.

Aart is zelf een echte sportman, voetbalt zelf nog in een vriendenteam bij VVOP en daarnaast loopt hij regelmatig hard. Ook is hij de coach van het meisjesteam van VVOP, net als dat hij nog steeds een beetje de coach is van Calcio Italia.

 

Rick van Asselt – Rechter middenvelder

Sommige klanten zullen ook Rick wel eens hebben gesproken bij het doorgeven van een bestelling of bij een vraag. Rick is altijd bereid om mensen te helpen en verzorgt voor veel verenigingen in Apeldoorn en omgeving de teamwear.

Hij is al erg lang betrokken bij Calcio Italia en kent het merk erg goed, daarnaast is het een echte voetbalschoenen liefhebber en volgt hij altijd alle laatste trends op het gebied van voetbalschoenen.

Zelf 1e elftalspeler van het eerste van VV Albatros en een echte sportieveling.